Un ve Splenda Granül’ü sos tenceresine ekleyin, ocağın altını açın. 1-2 dakika sonra sütü ekleyin, çırparak orta ateşte pişirmeye devam edin.
Magnolia
Magnolia
- Servis4 porsiyon
- Toplam Süre30 dk
- Kalori250
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 1 çorba kaşığı un (25 g)
- 100 ml krema
- 1 yumurta sarısı
- Yarım paket vanilin
- 200 ml süt
- Yarım çorba kaşığı tereyağ
- Yarım paket bebek bisküvisi (80 g)
- 1 orta boy muz veya 3 orta boy çilek
- 2 tepeleme çay kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori250 kcal320.51%
- Yağ16.20 g20.77%
- Karbonhidrat27.00 g9.82%
- Lif1.70 g6.07%
- Protein5.70 g11.4%
Yapılışı
Muhallebi göz göz olunca 1-2 kaşık alarak ayrı bir kâsede 1 yumurta sarısı ile karıştırın.
Yumurtalı karışımı sos tenceresine ekleyin ve 2-3 dakika daha pişirin. Yarım çorba kaşığı tereyağı ekleyin ve sonrasında sos tenceresini ocaktan alın.
Muhallebiyi soğuyana kadar çırpın.
Buzdolabında beklettiğiniz 100 ml kremayı mikserle katılaşana kadar 4-5 dakika çırpın.
Soğumuş muhallebinin üstüne çırpılmış kremayı ekleyin ve yavaşça karıştırın.
Bisküvileri mikserden geçirin. Servis kaselerinin en altına parçaladığınız bisküvilerden ekleyin. Üzerine muhallebinin yarısını ekleyin. Dilimlenmiş meyveleri kenarlara gelecek şekilde yerleştirin. Tekrarlayın.
Tercihen buzdolabında 1 gece bekletip tüketmeniz tavsiye edilir.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler