Un ve Splenda Granül’ü sos tenceresine ekleyin, ocağın altını açın. 1-2 dakika sonra sütü ekleyin, çırparak orta ateşte pişirmeye devam edin.
Magnolia
Magnolia
- Servis4 porsiyon
- Toplam Süre30 dk
- Kalori250
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 1 çorba kaşığı un (25 g)
- 100 ml krema
- 1 yumurta sarısı
- Yarım paket vanilin
- 200 ml süt
- Yarım çorba kaşığı tereyağ
- Yarım paket bebek bisküvisi (80 g)
- 1 orta boy muz veya 3 orta boy çilek
- 2 tepeleme çay kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori250 kcal320.51%
- Yağ16.20 g20.77%
- Karbonhidrat27.00 g9.82%
- Lif1.70 g6.07%
- Protein5.70 g11.4%
Yapılışı
1
2
Muhallebi göz göz olunca 1-2 kaşık alarak ayrı bir kâsede 1 yumurta sarısı ile karıştırın.
3
Yumurtalı karışımı sos tenceresine ekleyin ve 2-3 dakika daha pişirin. Yarım çorba kaşığı tereyağı ekleyin ve sonrasında sos tenceresini ocaktan alın.
4
Muhallebiyi soğuyana kadar çırpın.
5
Buzdolabında beklettiğiniz 100 ml kremayı mikserle katılaşana kadar 4-5 dakika çırpın.
6
Soğumuş muhallebinin üstüne çırpılmış kremayı ekleyin ve yavaşça karıştırın.
7
Bisküvileri mikserden geçirin. Servis kaselerinin en altına parçaladığınız bisküvilerden ekleyin. Üzerine muhallebinin yarısını ekleyin. Dilimlenmiş meyveleri kenarlara gelecek şekilde yerleştirin. Tekrarlayın.
Tercihen buzdolabında 1 gece bekletip tüketmeniz tavsiye edilir.
Kullanılan Ürün

Splenda Granül