Makarnalı Sebze Çorbası

Makarnalı Sebze Çorbası

  • Servis4 porsiyon
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Pişirme Süresi30 dk
  • Toplam Süre40 dk
  • Kalori266
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • Düşük yağlı pişirme yağı
    • 3 sap kereviz, doğranmış
    • 4 parça yağsız pastırma, doğranmış
    • 1 havuz, soyulmuş ve doğranmış
    • 1,5 litre sıcak sebze suyu
    • 1 x 400 g konserve doğranmış domates
    • 110 g küçük taneli makarna
    • 150 g lahana, ince rendelenmiş
    • Bir tutam tuz ve çekilmiş karabiber
    • 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül

    Servis için

    • 4 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri (isteğe bağlı)


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori266 kcal341.03%
    • Yağ10.80 g13.85%
    • Doymuş Yağ3.80 g1.38%
    • Karbonhidrat29.50 g10.73%
    • Şekerden gelen7.30 g2.65%
    • Lif4.10 g14.64%
    • Protein14.60 g29.2%
    • Tuz6.00 g2.18%

    Yapılışı

    1

    Geniş bir tencereyi düşük yağlı pişirme yağı püskürterek yağlayın ve tencere ısındıktan sonra kerevizleri ve havuçları 3-4 dakika çevirin.

    2

    Sebze suyunu, domatesleri ve makarnayı ilave edin.

    3

    Kaynamaya bırakın, kaynadıktan sonra kapağını kapatın ve makarna pişene kadar 20 dakika düşük sıcaklıkta pişirin.

    4

    Tuz ve karabiber ekin.

    5

    Lahana ekleyin. 3 dakika daha pişirin.

    6

    Splenda Granül Tatlandırıcı ekleyin ve çözülene kadar karıştırın.

    7

    Dilerseniz sıcakken üzerine parmesan peyniri rendeleyerek de servis edebilirsiniz.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up