Geniş bir tencereyi düşük yağlı pişirme yağı püskürterek yağlayın ve tencere ısındıktan sonra kerevizleri ve havuçları 3-4 dakika çevirin.
Makarnalı Sebze Çorbası
Makarnalı Sebze Çorbası
- Servis4 porsiyon
- Hazırlama Süresi10 dk
- Pişirme Süresi30 dk
- Toplam Süre40 dk
- Kalori266
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- Düşük yağlı pişirme yağı
- 3 sap kereviz, doğranmış
- 4 parça yağsız pastırma, doğranmış
- 1 havuz, soyulmuş ve doğranmış
- 1,5 litre sıcak sebze suyu
- 1 x 400 g konserve doğranmış domates
- 110 g küçük taneli makarna
- 150 g lahana, ince rendelenmiş
- Bir tutam tuz ve çekilmiş karabiber
- 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Servis için
- 4 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri (isteğe bağlı)
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori266 kcal341.03%
- Yağ10.80 g13.85%
- Doymuş Yağ3.80 g1.38%
- Karbonhidrat29.50 g10.73%
- Şekerden gelen7.30 g2.65%
- Lif4.10 g14.64%
- Protein14.60 g29.2%
- Tuz6.00 g2.18%
Yapılışı
1
2
Sebze suyunu, domatesleri ve makarnayı ilave edin.
3
Kaynamaya bırakın, kaynadıktan sonra kapağını kapatın ve makarna pişene kadar 20 dakika düşük sıcaklıkta pişirin.
4
Tuz ve karabiber ekin.
5
Lahana ekleyin. 3 dakika daha pişirin.
6
Splenda Granül Tatlandırıcı ekleyin ve çözülene kadar karıştırın.
7
Dilerseniz sıcakken üzerine parmesan peyniri rendeleyerek de servis edebilirsiniz.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler