Tırtıklı bir bıçak yardımıyla portakalların ve greyfurtların kabuklarını soyun ve çekirdeklerini çıkarın. Suyunu kaybetmemek için meyveleri bir kase üzerinde tutun ve portakalları ve greyfurtları dilimleyin. Bu dilimleri 2 servis tabağına pay edin.
Mango Pelteli Portakal ve Greyfurt Salatası
Mango Pelteli Portakal ve Greyfurt Salatası
- Servis2 porsiyon
- Hazırlama Süresi10 dk
- Kalori227
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 2 adet portakal
- 1 greyfurt
- ½ olgun mango, soyulmuş ve doğranmış
- 1 küçük misket limonunun suyu
- 1 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Süsleme için
- 20 adet kadar nar tanesi
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori227 kcal291.03%
- Yağ0.60 g0.77%
- Doymuş Yağ0.00 g0%
- Karbonhidrat50.50 g18.36%
- Şekerden gelen0.00 g0%
- Lif0.00 g0%
- Protein4.80 g9.6%
Yapılışı
1
2
Mango parçalarını blendırda püre haline gelene kadar çekin. Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ve misket limonu suyunu karıştırın. Lifli parçaların ayrılması için elekten geçirin. Püreyi meyvelerin üzerine gezdirin ve nar taneleriyle süsleyerek servis edin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler