Mangolu Sorbe

Mangolu Sorbe

  • Servis4 porsiyon
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Bekleme Süresi4 sa
  • Toplam Süre4 sa 10 dk
  • Kalori52
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 2 büyük olgun mango, soyulmuş ve kabaca doğranmış
    • 2 yumurtanın beyazı
    • 1 misket limonun suyu
    • 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori52 kcal66.67%
    • Yağ0.20 g0.26%
    • Doymuş Yağ0.10 g0.04%
    • Karbonhidrat11.40 g4.15%
    • Şekerden gelen10.50 g3.82%
    • Lif2.60 g9.29%
    • Protein2.00 g4%
    • Tuz0.10 g0.04%

    Yapılışı

    1

    Mangoyu ve Splenda Granül’ü pürüzsüz hale gelinceye kadar bir mutfak robotu veya mikserle karıştırın.

    2

    Yumurta beyazlarını ve misket limonu suyunu ekleyerek karıştırın.

    3

    Karışımı derin olmayan, dondurulabilen bir kaba boşaltın ve 1 saat buzlukta bekletin.

    4

    Buzluktan çıkarın ve ezerek veya çırparak büyük kristalleri parçalayın.

    5

    Kaba geri alın ve katılaşıncaya kadar en az 3 saat dondurun.

    6

    Alternatif olarak, dondurma makinenizin üreticisinin verdiği talimatları takip edebilirsiniz.

    7

    Servis için sorbeyi buzluktan alın ve servis etmeden önce 10 dakika yumuşamasını bekleyin. Nane yapraklarıyla (isteğe bağlı) süsleyin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up