Mangoyu ve Splenda Granül’ü pürüzsüz hale gelinceye kadar bir mutfak robotu veya mikserle karıştırın.
Mangolu Sorbe
Mangolu Sorbe
- Servis4 porsiyon
- Hazırlama Süresi10 dk
- Bekleme Süresi4 sa
- Toplam Süre4 sa 10 dk
- Kalori52
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 2 büyük olgun mango, soyulmuş ve kabaca doğranmış
- 2 yumurtanın beyazı
- 1 misket limonun suyu
- 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori52 kcal66.67%
- Yağ0.20 g0.26%
- Doymuş Yağ0.10 g0.04%
- Karbonhidrat11.40 g4.15%
- Şekerden gelen10.50 g3.82%
- Lif2.60 g9.29%
- Protein2.00 g4%
- Tuz0.10 g0.04%
Yapılışı
1
2
Yumurta beyazlarını ve misket limonu suyunu ekleyerek karıştırın.
3
Karışımı derin olmayan, dondurulabilen bir kaba boşaltın ve 1 saat buzlukta bekletin.
4
Buzluktan çıkarın ve ezerek veya çırparak büyük kristalleri parçalayın.
5
Kaba geri alın ve katılaşıncaya kadar en az 3 saat dondurun.
6
Alternatif olarak, dondurma makinenizin üreticisinin verdiği talimatları takip edebilirsiniz.
7
Servis için sorbeyi buzluktan alın ve servis etmeden önce 10 dakika yumuşamasını bekleyin. Nane yapraklarıyla (isteğe bağlı) süsleyin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler