Unu, Splenda Granül Tatlandırıcı’yı, toz kakaoyu ve tuzu bir kâse içinde elekten geçirerek bir kenara alın.
Mocha Shortbread Bisküvi
Mocha Shortbread Bisküvi
- Servis30 bisküvi
- Hazırlama Süresi10 dk
- Pişirme Süresi18 dk
- Soğuma Süresi20 dk
- Toplam Süre48 dk
- Kalori90
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 560 ml un
- 60 ml toz kakao
- 60 ml sıcak su
- ¼ çay kaşığı ince tuz
- 1 çay kaşığı hazır kahve tozu
- 4 çay kaşığı saf vanilya özü
- Oda sıcaklığında 250 ml tuzsuz tereyağı
- 125 ml SPLENDA® Granül
Üzeri için
- SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori90 kcal115.38%
- Yağ6.00 g7.69%
- Karbonhidrat8.00 g2.91%
- Şekerden gelen0.00 g0%
- Protein1.00 g2%
- Tuz0.00 g0%
Yapılışı
Sıcak suyu, hazır kahveyi ve vanilyayı karıştırın ve bir kenara alın.
Geniş bir karıştırma kabında pürüzsüz bir krema haline gelene kadar tereyağını çırpın. Kuru karışımın yarısını ve ardından kahve karışımını ekleyin. Kalan kuru karışımı ekleyin ve homojen bir hamur elde edinceye kadar karıştırın.
Hamuru bir tezgah üzerine alın ve eşit iki parçaya bölün. Her bir parçayı silindir haline getirin. Her bir parçayı ayrı ayrı sarın ve en az 20 dakika soğutun.
Fırını 160°C’ye ısıtın ve fırın tepsisine bir pişirme kağıdı yerleştirin.
Hamuru plastik poşetten çıkarın ve yaklaşık 1 cm kalınlığında kurabiyeler şeklinde keserek pişirme kağıdı üzerine dizin. Her bir kurabiyenin ortasına bir çimdik Splenda Granül serpin ve 18 dakika pişirin. Soğumasını bekledikten sonra hava sızdırmaz bir kap içinde muhafaza edin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler