Tereyağı, süt, kakao ve Splenda Granül sos tenceresine alınır ve orta ateşte tam kaynamadan pişirilir.
Mozaik Pasta
Mozaik Pasta
- Servis8 porsiyon
- Hazırlama Süresi20 dk
- Soğuma Süresi4 sa
- Toplam Süre4 sa 20 dk
- Kalori145
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 40 g tereyağı
- 1 su bardağı light süt
- 2 tepeleme yemek kaşığı toz kakao
- 1 paket pötibör bisküvi
- 3 tatlı kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori145 kcal185.9%
- Yağ5.80 g7.44%
- Karbonhidrat20.30 g7.38%
- Lif0.18 g0.64%
- Protein3.37 g6.74%
Yapılışı
1
2
Bir kâse içerisinde pötibör bisküviler 4’e bölünerek parçalanır.
3
Hazırladığınız kakaolu sos biraz soğuyunca böldüğümüz bisküvilerin üzerine dökülür.
4
Buzluğa girebilecek boyuttaki bir kabın üzerine streç film serilir ve hazırladığımız soslu karışım kaba dökülür.
5
Mozaik pasta buzlukta 4 saat bekletilir.
Düşük kalorili Mozaik Pastanız hazır! Afiyet olsun.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler