Jelatini kaplayacak kadar suyun içine sokun. 5 dakika içinde tamamen yumuşak hale gelecektir.
Portakal Jölesi
Portakal Jölesi
- Servis4 porsiyon
- Hazırlama Süresi10 dk
- Pişirme Süresi5 sa
- Toplam Süre5 sa 10 dk
- Kalori101
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 2 kan portakalı, dilimlenmiş
- 600 ml kan portakalı suyu, taze veya kartondan
- 5 yaprak jelatin
- 6 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori101 kcal129.49%
- Yağ0.10 g0.13%
- Doymuş Yağ0.00 g0%
- Karbonhidrat21.10 g7.67%
- Şekerden gelen21.10 g7.67%
- Tuz0.00 g0%
Yapılışı
1
2
50 ml portakal suyunu Splenda Granül Tatlandırıcıyla birlikte ısıtın ve ardından içine yumuşamış jelatini atın. Tavayı çevirdiğinizde jelatin hemen erir. Portakal suyunun geri kalan kısmını ilave edin.
3
Portakal parçalarını 4 servis bardağının tabanına veya içleri boşaltılmış yarım portakal kabuklarının içine dizin.
4
Portakal jölesi karışımını dökün ve ardından buzdolabında 3-4 saat bekletin.
5
Bir kaşık az yağlı yoğurtla servis edebilirsiniz.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler