Wok Sosu (Stir Fry Sauce )

Wok Sosu (Stir Fry Sauce )

  • Servis400 ml
  • Toplam Süre10 dk
  • Kalori127
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül

    Malzemeler

    • 2 diş sarımsak
    • 1 baş parmağı büyüklüğü taze zencefil (yaklaşık 5 cm)
    • 2 çay kaşığı susam yağı
    • 2 çorba kaşığı pirinç sirkesi
    • 250 ml soya sosu (1 su bardağı)
    • 1 çorba kaşığı mısır nişastası (10 g)
    • 120 ml içme suyu
    • 4 g Splenda Granül (1 silme yemek kaşığı)


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori127 kcal162.82%
    • Yağ0.16 g0.21%
    • Karbonhidrat15.37 g5.59%
    • Lif1.15 g4.11%
    • Protein13.35 g26.7%

    Yapılışı

    1

    Sarımsak ve taze zencefili bir karıştırma kabına rendeleyin. Üzerine susam yağı, pirinç sirkesi, soya sosu, mısır nişastası ve Splenda Granül ekleyerek iyice karıştırın. Daha sonra 120 ml içme suyu ilave edip tekrar karıştırın.

    Splenda Granül ile yapılan Stir Fry Sos hazır, afiyet olsun!

    * Splenda yerine şeker kullanılsaydı 200 ml’i 200 kalori olacaktı!

     

    1 porsiyon = 200 ml

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up