Meyveleri ve SPLENDA® Granül Tatlandırıcı’yı bir tavaya alın. 50 ml su dökün ve kapağını kapatarak meyveler yumuşayana kadar pişirin. Yaklaşık 10 dakika.
Yaz Pudingi
Yaz Pudingi
- Servis6 porsiyon
- Hazırlama Süresi20 dk
- Pişirme Süresi10 dk
- Soğuma Süresi4 sa
- Toplam Süre4 sa 30 dk
- Kalori92
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 500 g karışık meyve
- İnce kesilmiş 9 dilim ekmek, kenarları alınmış
- 6 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori92 kcal117.95%
- Yağ7.00 g8.97%
- Doymuş Yağ0.20 g0.07%
- Karbonhidrat19.20 g6.98%
- Şekerden gelen5.20 g1.89%
- Tuz0.40 g0.15%
Yapılışı
1
2
Ekmek dilimlerini daha sıkışık hale getirmek için oklavayla açın. 6 küçük kek kalıbını veya küçük kek kalıplarınız yoksa tatlı kaselerini streç filmle kaplayın, ardından birbirine sıkı şekilde ekmekleri dizin. Alt kısmını yuvarlak hale getirmek için bir kesici kalıp kullanabilir veya ekmeklerin sığması için bastırabilirsiniz.
3
Ekmeklerin üzerini kapatacak şekilde meyveleri dökün ve dolgu ile ekmekler arasında hava kalmaması için meyveleri bastırın. Meyvenin suyunun tamamını kullandığınızdan emin olun.
4
Kullanmadan önce en az 4 saat soğumasını bekleyin. Bir miktar %0 yağlı yoğurt veya düşük yağlı krema ile servis edebilirsiniz.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler