Barbeküyü veya ızgarayı ısıtın.
Yoğurt Soslu Meyve Kebabı
Yoğurt Soslu Meyve Kebabı
- Servis4 porsiyon
- Hazırlama Süresi20 dk
- Pişirme Süresi10 dk
- Toplam Süre30 dk
- Kalori137
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- ½ taze ananas
- ¼ kavun
- 2 satsuma meyvesi
- 300 g çilek
Sos için
- 300 g %0 yağlı yoğurt
- 100 g ahududu
- Bir portakalın kabuğu
- 2 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori137 kcal175.64%
- Yağ1.20 g1.54%
- Doymuş Yağ0.50 g0.18%
- Karbonhidrat27.70 g10.07%
- Şekerden gelen27.70 g10.07%
- Tuz0.20 g0.07%
Yapılışı
Ananası ve kavunu soyun. Yaklaşık 2 cm’lik küpler halinde kesin. Satsuma meyvesini soyun ve parçalara ayırın. Çileklerin saplarını çıkarın ve boyutlarını kontrol ederek büyük olanları ikiye kesin. Meyveleri şişlerden geçirin. Kullandığınız şişlerin uzunluğuna bağlı olarak 6-8 şiş hazırlayabilirsiniz. Şişlerin üzerine bir miktar Splenda Granül Tatlandırıcı serpin.
Barbekü üzerinde veya ızgaranın altında yaklaşık 15 dakika pişirin ve bu sırada meyvelerin kenarlarında güzel bir karamelizasyon elde etmek için şişleri her birkaç dakikada bir çevirin.
Bu arada yoğurt ile ahududularını portakal kabuğu ve Splenda Granül Tatlandırıcı ile karıştırın. Karıştırmak için çatal kullanın ve karışımın çok sulu olmaması için aşırı karıştırmaktan kaçının.
Meyveleri sos olarak yoğurtla birlikte servis edin.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler