Fırını 150°C’ye ısıtın.
Yoğurtlu Kek
Yoğurtlu Kek
- Servis12 kişilik
- Hazırlama Süresi10 dk
- Pişirme Süresi50 dk
- Toplam Süre1 sa
- Kalori225
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 3 yumurta
- 2 x 125 g yoğurt (dilediğiniz aromada)
- 125 ml bitkisel yağ
- 400 g kendinden kabaran un
- 6 yemek kaşığı SPLENDA® Granül
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori225 kcal288.46%
- Yağ10.00 g12.82%
- Doymuş Yağ1.50 g0.55%
- Karbonhidrat25.00 g9.09%
- Şekerden gelen2.00 g0.73%
- Tuz0.30 g0.11%
Yapılışı
1
2
3 yumurtayı çırpın ve bir kenarda bekletin.
3
Yoğurdu büyük bir kaseye dökün ve bitkisel yağı, Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ve unu ilave edin.
4
Yumurtaların üstüne dökün ve karışımı çırpın.
5
Yaklaşık yarım kiloluk kapasiteye sahip iki adet baton şekilli kek kalıbına pişirme kağıdı serin ve üzerine karışımı boşaltın.
Seveceğiniz Diğer Tarifler