Yoğurtlu Kek

Yoğurtlu Kek

  • Servis12 kişilik
  • Hazırlama Süresi10 dk
  • Pişirme Süresi50 dk
  • Toplam Süre1 sa
  • Kalori225
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 3 yumurta
    • 2 x 125 g yoğurt (dilediğiniz aromada)
    • 125 ml bitkisel yağ
    • 400 g kendinden kabaran un
    • 6 yemek kaşığı SPLENDA® Granül


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori225 kcal288.46%
    • Yağ10.00 g12.82%
    • Doymuş Yağ1.50 g0.55%
    • Karbonhidrat25.00 g9.09%
    • Şekerden gelen2.00 g0.73%
    • Tuz0.30 g0.11%

    Yapılışı

    1

    Fırını 150°C’ye ısıtın.

    2

    3 yumurtayı çırpın ve bir kenarda bekletin.

    3

    Yoğurdu büyük bir kaseye dökün ve bitkisel yağı, Splenda Granül Tatlandırıcı’yı ve unu ilave edin.

    4

    Yumurtaların üstüne dökün ve karışımı çırpın.

    5

    Yaklaşık yarım kiloluk kapasiteye sahip iki adet baton şekilli kek kalıbına pişirme kağıdı serin ve üzerine karışımı boşaltın.

    6

    50 dakika pişirin.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Fill out this field
    Fill out this field
    Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
    You need to agree with the terms to proceed

    keyboard_arrow_up