Çilek ve şeftaliyi küp küp doğrayın.
Yoğurtlu ve Meyveli Parfe
Yoğurtlu ve Meyveli Parfe
- Servis1 porsiyon
- Toplam Süre10 dk
- Kalori350
- Kullanılan ÜrünSplenda Granül Tatlandırıcı
Malzemeler
- 150 g süzme yoğurt
- 5 adet orta boy çilek
- Yarım şeftali
- 2 yemek kaşığı granola (28 g)
- 3 çay kaşığı SPLENDA® Granül (1,5 g)
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori350 kcal448.72%
- Yağ22.90 g29.36%
- Karbonhidrat57.00 g20.73%
- Lif4.80 g17.14%
- Protein12.40 g24.8%
Yapılışı
1
2
Süzme yoğurdun içine Splenda Granül Tatlandırıcı ekleyin ve karıştırın.
3
Kullanacağınız kasenin tabanına süzme yoğurdun yarısını ekleyin.
4
Üzerine meyveleri ve granolanın yarısını ekleyin.
5
Aynı aşamaları ikinci kat için de tekrarlayın.
Kullanılan Ürün
Splenda Granül
Seveceğiniz Diğer Tarifler