Yulaf Kâsesi

Yulaf Kâsesi

  • Servis1 porsiyon
  • Toplam Süre15 dk
  • Kalori387
  • Kullanılan ÜrünSplenda Granül

    Malzemeler

    • ½ su bardağı yulaf ezmesi (60 g)
    • ½ elma (60 gr)
    • ½ su bardağı light süt (125 ml)
    • ½ su bardağı su (125 ml)
    • 1 dolu çay kaşığı Splenda Granül (1 g)

    Üzeri için

    • Elma küpleri (20 g)
    • 1 yemek kaşığı parça ceviz ya da file badem (10 g)


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori387 kcal496.15%
    • Yağ10.99 g14.09%
    • Karbonhidrat58.31 g21.2%
    • Lif8.95 g31.96%
    • Protein16.11 g32.22%

    Yapılışı

    1

    Sos tenceresine yulaf ezmesi, süt, su, küp küp kesilen elmalar ve Splenda Granül’ü koyun. Yulafı suyu ve sütü çekip muhallebi kıvamını alana dek iyice pişirin.

    2

    Hazırlanan lapayı servis kâsesine koyup üzerini süslemek için elma küpleri, parça cevizler ekleyin.

    Splenda’lı Yulaf Kâsesi hazır, afiyet olsun!

    * Splenda yerine şeker kullanılsaydı 1 porsiyonu 402 kalori olacaktı!

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up