Yulaflı Kurabiye

Yulaflı Kurabiye

  • Servis18 adet
  • Kalori145
  • Kullanılan ÜrünSplenda Stevia Kristal

    Malzemeler

    • 100 g tereyağ (Oda sıcaklığında yumuşatılmış)
    • 1 yumurta
    • 1 çay kaşığı vanilya özütü
    • 1.5 su bardağı yulaf unu (150 g)
    • 1.5 su bardağı yulaf ezmesi (125 g)
    • 1 tutam karbonat
    • 1 tutam tuz
    • ½ çay kaşığı tarçın
    • 1 su bardağı kuru üzüm (150 g)
    • ½ su bardağı ceviz parçası (60 g)
    • 200 g Splenda Stevia Kristal


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori145 kcal185.9%
    • Yağ8.21 g10.53%
    • Karbonhidrat14.24 g5.18%
    • Lif2.56 g9.14%
    • Protein2.92 g5.84%

    Yapılışı

    1

    Bir karıştırma kabında tereyağı, yumurta, vanilya özütü ve Splenda Stevia Kristal’i çırpın. İçerisine geri kalan diğer malzemeler ekleyip karıştırarak hamuru elde edin.

    2

    Ceviz büyüklüğünde şekiller verip aralıklı olarak fırın tepsisine dizin.

    3

    Önceden ısıtılmış fırında 18 dakika pişirin; fırından çıkardıktan sonra 5-10 dakika bekleyin.

    Splenda Stevia Kristal ile hazırlanan yulaflı kurabiye hazır, afiyet olsun!

    * Splenda yerine şeker kullanılsaydı 1 adeti 188 kalori olacaktı!

    Kullanılan Ürün

    Splenda Stevia Kristal

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Fill out this field
    Fill out this field
    Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
    You need to agree with the terms to proceed

    keyboard_arrow_up