Bir karıştırma kabında tereyağı, yumurta, vanilya özütü ve Splenda Stevia Kristal’i çırpın. İçerisine geri kalan diğer malzemeler ekleyip karıştırarak hamuru elde edin.
Yulaflı Kurabiye
Yulaflı Kurabiye
- Servis18 adet
- Kalori145
- Kullanılan ÜrünSplenda Stevia Kristal
Malzemeler
- 100 g tereyağ (Oda sıcaklığında yumuşatılmış)
- 1 yumurta
- 1 çay kaşığı vanilya özütü
- 1.5 su bardağı yulaf unu (150 g)
- 1.5 su bardağı yulaf ezmesi (125 g)
- 1 tutam karbonat
- 1 tutam tuz
- ½ çay kaşığı tarçın
- 1 su bardağı kuru üzüm (150 g)
- ½ su bardağı ceviz parçası (60 g)
- 200 g Splenda Stevia Kristal
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori145 kcal185.9%
- Yağ8.21 g10.53%
- Karbonhidrat14.24 g5.18%
- Lif2.56 g9.14%
- Protein2.92 g5.84%
Yapılışı
1
2
Ceviz büyüklüğünde şekiller verip aralıklı olarak fırın tepsisine dizin.
3
Önceden ısıtılmış fırında 18 dakika pişirin; fırından çıkardıktan sonra 5-10 dakika bekleyin.
Splenda Stevia Kristal ile hazırlanan yulaflı kurabiye hazır, afiyet olsun!
* Splenda yerine şeker kullanılsaydı 1 adeti 188 kalori olacaktı!
Kullanılan Ürün

Splenda Stevia Kristal
Seveceğiniz Diğer Tarifler