Zencefilli Karpuzlu Limonata

Zencefilli Karpuzlu Limonata

  • Servis4 bardak
  • Toplam Süre10 dk
  • Kalori56
  • Kullanılan ÜrünSplenda Tablet Tatlandırıcı

    Malzemeler

    • 500 ml soğuk su
    • 10 adet üçgen dilim (600 g) karpuz
    • 1 ufak parça (25 g) taze zencefil
    • 2 limonun suyu
    • 6 adet SPLENDA® Tablet


    • Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)

    • % Daily Value*
    • Kalori56 kcal71.79%
    • Yağ0.30 g0.38%
    • Karbonhidrat14.50 g5.27%
    • Lif0.70 g2.5%
    • Protein1.10 g2.2%

    Yapılışı

    1

    Karpuzların çekirdeklerini çıkartın ve zencefilin kabuğunu soyun.

    2

    Karpuz dilimleri, 2-3 parçaya ayırdığınız zencefili ve soğuk suyu homojenize olana kadar mikserden geçirin.

    3

    Karışımı süzgeçten geçirin. Süzdüğünüz karışıma 2 limonun suyu ve 6 adet Splenda Tablet ekleyin.

    4

    İyice karıştırın.

    Kullanılan Ürün

    Seveceğiniz Diğer Tarifler

    keyboard_arrow_up