Karpuzların çekirdeklerini çıkartın ve zencefilin kabuğunu soyun.
Zencefilli Karpuzlu Limonata
Zencefilli Karpuzlu Limonata
- Servis4 bardak
- Toplam Süre10 dk
- Kalori56
- Kullanılan ÜrünSplenda Tablet Tatlandırıcı
Malzemeler
- 500 ml soğuk su
- 10 adet üçgen dilim (600 g) karpuz
- 1 ufak parça (25 g) taze zencefil
- 2 limonun suyu
- 6 adet SPLENDA® Tablet
Enerji ve Besin Öğeleri (Porsiyon başına)
- % Daily Value*
- Kalori56 kcal71.79%
- Yağ0.30 g0.38%
- Karbonhidrat14.50 g5.27%
- Lif0.70 g2.5%
- Protein1.10 g2.2%
Yapılışı
1
2
Karpuz dilimleri, 2-3 parçaya ayırdığınız zencefili ve soğuk suyu homojenize olana kadar mikserden geçirin.
3
Karışımı süzgeçten geçirin. Süzdüğünüz karışıma 2 limonun suyu ve 6 adet Splenda Tablet ekleyin.
Seveceğiniz Diğer Tarifler